Tavasszal megkezdődik nálunk az esküvőszezon, ami egészen őszig tart.

A tavaszi nagytakarítás során átrendezzük a házat, az alábbi oldal a nyári verziót mutatja be. Nyáron a faház külön nem bérelhető, csak a teljes birtokot egyben biztosítjuk csapatépítők, esküvők, táborok, egyéb rendezvények számára, amibe beleértendő a ház is.

Ha szezonon kívül látogatnál meg minket, kisebb társasággal kirándulni, bulizni (itt nem zavarjátok a szomszédokat), társasjátékozni, vagy csak pihenni, a legjobb helyen jársz! Kövesd a jobb oldali linket!

Külön bejárat

A faház három külön bejárattal rendelkezik

4 fő

Árnyas

Az ‘Árnyas’ apartman a tornácról elsőként nyíló szoba, ahol egy konyha-előtérbe lépve egy fürdőszobába, valamint egy 4 ágyas szobába lépünk be.

nászutas (2 fő)

Csendes

A tóra néző kis apartman a nászutas lakosztályunk; legtöbbször itt, vagy előtte a tornácon zajlik a készülődés, öltözködés, sminkelés. Egy kényelmes franciaágy, tükrös asztalka, és természetesen külön előtér és fürdőszoba biztosítja a kényelmeteket.

tetőtér (10 fő, 4 + 6)

Táncos

Az épület hátsó felén nyílik a feljárat a tetőtérbe. A lépcsőn felérkezve jobbra egy kisebb, 4 fős és balra egy nagyobb, 6 fős fürdőszobás szobák kaptak helyet.


Alaprajz

A képek mellé az alaprajzok segítenek elképzelni, milyen elrendezésű és mekkora a ház.

Fotók a faházról

Belső terek képei

Tetszik?

Látogass
el hozzánk!

Tavasztól őszig a Faház külön nem bérelhető, de esküvők, csapatépítő rendezvények számára a teljes birtokkal együtt használható. Ha érdekel, nézd meg a foglaltsági naptárunkat, árajánlatért pedig kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot emailben vagy telefonon!