Ősszel befejeződik nálunk az esküvőszezon, és tavaszig lezárjuk a Pajtát, nem fogadunk nagy rendezvényeket. A Faház azonban ilyenkor kel csak igazán életre; nyáron szinte csak aludni térnek meg ide a vendégek, de télen hangulatos meleg kuckó.

Ilyenkor a fagytalanítással egy időben átrendezzük a házat, az alábbi oldal az őszi-téli-tavaszi verziót mutatja be. Ilyenkor kisebb társaságokat (maximum 14 főt) tudunk csak fogadni. Az Árnyas szobában nappali-étkezőt rendezünk be, és itt tudtok társasozni, kártyázni, inni vagy csak beszélgetni; a másik három szoba pedig marad hálóhely.

Külön bejárat

A faház három külön bejárattal rendelkezik

közösségi tér

Árnyas

Az ‘Árnyas’ apartman a tornácról elsőként nyíló szoba. Szezonon kívül ez szolgál közösségi térként, belépve egy főzésre felszerelt kis konyhát találtok. Innen nyílik egy fürdőszoba, valamint a 25 m2 alapterületű közösségi tér. Két asztal, kanapé és fotelek biztosítják hogy tudjatok együtt enni, inni, kártyázni, társasozni vagy csak beszélgetni.

2-4 fő

Csendes

A tóra néző kis apartman a tornácról nyílik. Egy kis konyhabútorral ellátott előtérből nyílik a zuhanyzós fürdőszoba, valamint a réges-régi alacsony gerendák alatt lehajolva léphetünk a szobába. Ketten – négyen tudtok kényelmesen itt aludni, külön ágyakban.

tetőtér (10 fő, 4 + 6)

Táncos

Az épület hátsó felén nyílik a feljárat a tetőtérbe. A lépcsőn felérkezve jobbra egy kisebb, 4 fős és balra egy nagyobb, 6 fős fürdőszobás szobák kaptak helyet.


Szabad bulizni?

Ha olyan helyet kerestek ahol nyugodtan lehet zenélni, énekelni, megtaláltátok! Itt biztosan nem zavarjátok a szomszédokat, ideális hely legény/leánybúcsúra is. Hozhattok saját ételt, italt, zenélhettek szabadon, vagy tábortüzet rakhattok. Szezonon kívül a Faház bérlésével is csak Ti lesztek vendégek az egész Majorban.


Szabad kutyát hozni?

Igen! A Major teljes mértékben kutyabarát hely. A 13 hektáros körbekerített birtokon szabadon lehetnek kutyáitok, és nem csak a kis, hanem a nagytestű kutyákat is szívesen látjuk. A Majorban él 5 kutya, akikkel pár perc összeismertetés után indulhat a játék, csak arra kérünk hogy a többi állat épségére (kecskék, lovak, macskák, csirkék) vigyázzatok.


Alaprajz

A képek mellé az alaprajzok segítenek elképzelni, milyen elrendezésű és mekkora a ház.

Fotók a faházról

Belső terek képei

Tetszik?

Látogass
el hozzánk!

Ősztől tavaszig a teljes Faházat tudjátok bérbevenni.

A ház ára létszámtól függetlenül (maximum 14 fő fér el) 110.000 Ft/éj.

Több napra maradnátok?

Minden plusz éjszaka csak 90.000 Ft/éj.

A házunk fűtése elektromos, így a fenti árat legfeljebb egy hónapra előre tudjuk garantálni. Az ár 70 Ft/kW lakossági áram árnál lett meghatározva, jelentős áram ár emelés esetén az árváltoztatás jogát fenntartjuk!