Fotózz nálunk!

A Major természeti és épített környezete sokakat csábít fotózásra. Kedves állataink, hangulatos épületeink, csodaszép természeti környezetünk ideális sokféle fotó témának: divat, gyermekfotó, jegyes és esküvői fotózás, a lehetőségek tárháza végtelen.

Előre egyeztetett szabad időpontban szívesen látjuk a fotósokat és modelljeiket. Sajnos az esküvőszezon alatt (április végétől október közepéig) csak igen ritkán van erre lehetőség, egy-egy szabad hétköznap akad csak. De a színes ősz, a havas tél és a pitypangos, kisállatos tavasz a legszebb időpont egy fotózásra!

Ár: 20.000 Ft (egy gerendaház bérleti díja)

Mit tartalmaz az ár? Fotózásra egyik gerendaházunkat kitakarítva, időjárástól függően befűtve előkészítjük legfeljebb 6 személy számára. A szobában nyugodtan át lehet öltözni (akár több ruhába is), illetve itt tudjátok hagyni táskáitokat. A házban található egy kis konyha-előtér, ahol a mosogatóból saját kútvizünkkel csillapíthatjátok szomjúságotokat. A fürdőszobában pedig zuhanyzó, sminkeléshez mosdó és tükör, valamint wc áll rendelkezésetekre. Az ár tartalmazza ezen felül a Major területén a szabad barangolást, fotózást, kivéve az állatok számára lekerített területeket.

Ha beltéri fotózást is szeretnétek, javasoljuk nézzétek meg melyik ház tetszik a legjobban, mindegyiknek egyedi stílusa van!

Amennyiben állatokkal – lovakkal, kecskékkel, birkákkal – szeretnétek fotózkodni, kérjük kérjetek egyedi árajánlatot és egyeztessünk a lehetőségekről! Dudás Egbert, az alpakánk például rendkívül szégyenlős, csak a legelőn kapható el egy-egy pillanatra, barátaitól, a kecskéktől nem elválasztható.

Fontos információk

A házirendünket kérjük olvassátok el és tartsátok be itt tartózkodásotok alatt!

Az elkészült képeket szívesen megosztjuk, természetesen a fotós megjelölésével. Amennyiben az ilyen típusú felhasználástól (megosztás web és facebook oldalon) elzárkóztok, kérlek jelezzétek előre!

Ez az ár nem vonatkozik forgatásra, reklámfilmekre, több napos fotózásra, stb. Ezekre is szívesen biztosítunk lehetőséget, de kérjétek egyedi ajánlatunkat!

 

A fotót készítette: Kolonics Patrícia