Állataink

A Lósi Majorban rengeteg állat él, és bár nagy részük hivatalosan haszonállatnak számít, igazából mind dédelgetett házikedvencek.

Kecskék

A Major leghasznosabb állatai a kecskék, akiket szezonban naponta kétszer fejünk, és a tejből kecskesajtot készítünk. Elsősorban a rendezvényeken kerül felhasználásra (meg a Majoritás tagjai pusztítják rendesen), de ha szeretnél belőle vásárolni, nagyon szívesen megmutatjuk a készletet!

Lovak

A legnagyobb területet a Majorból a lovak legelője foglalja el (ahol az általuk hagyott maradékot azért a kecskék és birkák is aktívan pusztítják). Ők elsősorban a mi saját hobbiállataink, bértartásra, lovagoltatásra nem tudunk lehetőséget biztosítani. Egy fotó kedvéért biztosan lekenyerezhetőek némi almával vagy répával.


A Major sztárjai

Bár minden állatunk kézhez szokott, kedves és aranyos, azért megvannak azok a kedvencek akik szinte minden fotón előkerülnek ami megosztára kerül a neten.

alpaka

Dudás Egbert

A 16 éves emos frizurával, egy nagyra nőtt nyúl intelligenciájával és bájos félénkséggel fémjelezhető alpakánk, Egbert sokak kedvence, mindenki próbál selfit lopni vele.

csacsi

János

János, a szamár kisló formájának ellenére nem a lovakkal, hanem a kecske-birka-alpaka nyájunkkal sétálgat fel-alá a Majorban, és a nyáj legnagyobbja révén, aktív őrzője a csapatnak, rókák legyőzője.

(nemvad)disznó

Sári

Sára úrhölgy a Major rejtett zugaiban tanyázik barátnőjével, Pirivel és Csipkével, a szintén-nemvad-malaccal. Ül, pacsit ad, de azért ne nyúljatok be hozzá, komoly zsebkésekkel van teli a szája.


Klasszikusabb háziállatok

Nemcsak egzotikus és vad állatok vannak a Majorban, a klasszikus kutya-macska gyűjtés sem hiányozhat.


Klasszikusabb háziállatok

Nemcsak egzotikus és vad állatok vannak a Majorban, a klasszikus kutya-macska gyűjtés sem hiányozhat.