Esküvőd helyszíne

A Lósi Major nem csak egy esküvőhelyszín: inkább egy koncepció. Mindaz, amit mi gondolunk egy esküvőről, és reméljük ez egybeesik azzal amit Ti épp kerestek!

Időszak

Hétvégi esküvő esetében pénteken 6 órától várunk szeretettel Titeket és a díszítő – készülődő csapatotokat. A Majorban tölthetitek az éjszakát, és másnap egy szuper reggelivel indítjuk a Nagy Napot. Vasárnap pedig délután 2-ig maradhattok.

Külön pénteki, vasárnapi esküvőt nem vállalunk: hétköznapra szervezett lagzikat azonban szívesen fogadunk! Ilyenkor ugyanúgy három napig tart egy esküvő – leggyakrabban szerda délután 6-tól péntek délután 2-ig. Csütörtökön esküvőzni menő dolog!

Helyszín

Budapesttől alig fél órányira, az M2-esen könnyen megközelíthető a Dunakanyar gyöngyszeme, Verőce. A falutól 3 km-re, a Lósi Patak völgyében található a Major. Elsőként a hatalmas legelőn álldogáló lovakat látjátok meg, majd a kapun behajtva a tópart, az erdő, és végül a Pajta tárul elétek. Az úton néha átsétálnak a kecskék, birkák és biztos elétek szalad a kutyáink üdvözlőbizottsága.

Szertartás

Ha a szertartásotokat a természetben: tóparton, erdőben a fák alatt, egy mezőn álmodtátok meg, nálunk biztosan megtaláljátok amit kerestek. Verőce anyakönyvvezetői hivatalos szertartást tarthatnak nálunk, vagy saját szertartásvezetőt, lelkészt hozhattok.

Pajta

A lagzi fő helyszíne a Pajta. Jó idő esetén akár kint, a fák alatt is lehet a vacsora: de ha esik, hűvös van, vagy nagyon süt a nap, a Pajta tökéletes menedék és partihelyszín, ami tökéletesen kiszolgálja az esküvők igényeit: tánctér, mosdók, nyári konyha, könnyű dekorálhatóság és eredeti, százéves rusztikus hangulat.

Faház

1938; az év, amikor a Faházunk ajtaja fölé felvésték az évszámot, felépült a ház Kárpátalján. 2020-ban pedig új életre kelt a Lósi Majorban. A tóra néző kis apartman a nászutas lakosztály Nektek, és még további 14 vendégetek tudja itt tölteni az esküvő előtti és a lagzi éjszakáját.

További szállásokra van szükségetek a násznépnek? Szerencsére Verőce komoly turisztikai környék, 15 km-en belül több mint 800 vendégágy található itt. Aki szeretne itt maradni, biztosan talál megfelelő helyet: aki pedig hazamenne Budapestre, egy fél óra alatt megteheti.

Glamping sátrak

Azoknak, akik vágynak a természetben aludni, de nem vetik meg a kényelmet sem. Az erdőben a fák alatt felállított sátrakban tölthetitek az éjszakát: két franciaágy, szállodai minőségű matrac, és friss ágynemű vár, valamint egy kinyithatós kanapé, 4-6 fő számára.

A padlón szőnyeg – természetesen padló is van, elemelve a talajtól. A magas – 3,5 méteres – sátorban nem fog gondot okozni az öltözködés sem. Ha véget ért a tánc, a fényfüzérek hazavezetnek a sátorba: kapcsold csak fel nyugodtan a villanyt, és tedd fel tölteni a telefonod, minden sátor árammal ellátott. Hűvös estéken sem kell megijedni, minden sátor siesta kályhával fűtött.

A 4 glamping sátorban kényelmesen 16, maximum 24 fő fér e.

Az ültetést úgy alakítjátok, ahogy szeretnétek, de szívesen készítünk elrendezési tervet, mutatunk jól bevált kialakításokat. Rusztikus fa asztalokat, és fehér chiavari székeket mi biztosítunk. A külső oszlopok mentén áramkiállások biztosítják, hogy kialakíthassátok a fény (és egyéb) dekorációt – akár Ti magatok, vagy az általatok választott dekoros csapat.

Adott hát az asztalok, a székek, és maga a belső tér: ha nem is hoztok sok dekorációt, akkor is csodálatos lesz! Ha jó az idő, az ültetés lehet akár a fák alatt is, és a Pajta megmarad csak tánctérnek.

Pajta

A Majoros lagzik központja a Pajta. A ‘T’ alaprajzú épület egyik kis szárnyában a mosdók kapnak helyet (3 női és 3 férfi fülke, valamint 1 férfi és 1 női zuhanyzó), a másik szárnyban pedig a nyári konyha. A tiszta tér 250 m2, ahol a tánc és az étkezés elrendezhető.

A Pajtában 100-150 főt kényelmesen, 180 főt szűkösen, 200 főt épphogy le lehet ültetni. Ennél nagyobb lagzit is tarthattok nálunk, de erre mindenképp egyedi megoldások (pl. plusz sátor) szükséges.


Szertartás

A Majorban van pár kedvenc szertartáshelyszín, de ha Ti mást szeretnétek, állunk elébe! Ha pedig katolikus szertartást tartanátok, Verőce temploma, a Szent András templom tökéletes választás.

Tópart

A vízen tükröződő délutáni napfény, a tópart mellett induló domboldal fái, és a parton álló hatalmas tölgyfa árnyéka teszi különleges szertartáshellyé a Major tópartját.

Liget

A Pajta melletti csodaszép liget árnyékos hely, de azért a levelek között leszűrődő napsugarak mesebelivé varázsolják a tisztást, ami fölé katedrálisként borulnak az ágak.

Bárhol

Ha más tetszik, nyugodtan nézzetek körül és találjátok meg azt, ahol Ti mondanátok ki a boldogító Igent! Tölgyfaerdőnk, mezőnk, patakpartunk vár Titeket.

Hangulatképek

Avagy milyen egy ‘Lósis’ esküvő?

A facebook és instagram albumaink között szinte az összes esküvőnk képeit megtaláljátok!

Faház

A Majorban található Faház a készülődés központja: a tornácon üldögélve készülhet a smink és a frizura a természetes fényben. A legközelebbi barátok vagy családtagok pedig itt maradhatnak éjszakára is.

Major

Vendégérkezéskor, vagy másnap reggel nagyon szívesen látunk Titeket és vendégeiteket megnézni állatainkat, kipróbálni a fejést vagy etetni őket.

Ilyen
helyet keresel?

Ha tetszenek a fentiek, és hasonló esküvőt tervezel, kövesd az alábbi linkeket!