Esküvő

Vidéki, vintage, rusztikus, vagy tradicionális esküvőre vágysz de még nem találtál megfelelő helyet?
Van egy ötletünk számodra!

Budapest belvárosától mindössze fél órára (akár autóval, akár vonattal), egy patak völgyében hófehér templomtorony magasodik egy dombtetőn. A domb lábánál színpad, előtte hatalmas füves terület várja, hogy az ünneplő násznép birtokba vegye. Néhány lépésnyire található a pajta, ahol akár kétszáz vendégetekkel együtt fogyaszthatjátok el a lakodalmi menüt. A majorban valamennyien úgy gondoljuk, hogy minden eseménynek, kiváltképp ha esküvő, meg kell adni a módját. Hogy ez hajnalig tartó tánccal és hangos zenével jár? Szomszédok hiányában a hangerőnek és mulatásnak csak Ti szabtok határt, legfeljebb az őzeket riasztjátok el. A megfáradt násznépnek pedig nem kell messzire mennie, különböző szálláslehetőségeinkkel akár százan is itt alhattok.

Hogy megérezzétek a hely hangulatát, nézzétek meg képeinket, vagy egyeztessünk egy időpontot és látogassatok el hozzánk!

Foglaltságunkat a weboldalunk naptárában meg tudják tekinteni! 

Foglaltság

Eddigi esküvőinkről ízelítő képek (továbbiak a facebookon)

Esküvői ajánlatunk

Fontos nekünk, hogy a Nagy Nap olyan legyen számotokra, ahogyan megálmodtátok, ezért Ti dönthettek mindenről esküvőtökkel kapcsolatban.

Mit adunk mi?

Helyet és időt. Az egész birtok a Tiétek, péntektől vasárnapig. Pénteken a díszítés, készülődés után segítőitekkel már nálunk pihenhettek, hogy a Nagy Nap szuperül induljon. Vasárnap pedig kora délutánig ráértek elköszönni, vagy kialudni a lagzi fáradalmait.

A birtok bérlésébe beleértendő minden, ami van nálunk:

 • az összes szállásunk, melyet a Ti igényeitek szerint rendezünk el (szállástípusaink részletes leírását lásd a honlap szállások részénél; összesen 70 főnek való ágy, valamint alternatív lehetőségek, mint pl. szénapadlás, sátrazás)
 • a teljes terület kizárólagos használata vasárnap délutánig (a tánc, zene, buli idejének egyedül ez szab határt, nincs hajnali 2-től csendrendelet)
 • a polgári szertartáshoz rengeteg szépséges helyszín-lehetőség (Verőce anyakönyvvezetői szívesen jönnek hozzánk)
 • a kápolnánk nincs felszentelve, így katolikus esküvő sajnos nem, de evangélikus, református esküvő (vagy akár polgári szertartás) tartható itt
 • a lagzihoz a pajta biztosít fedett helyet, akár 200 főnek
 • a zenekar / DJ elhelyezése Rajtatok múlik, a pajtában és a színpadnál is elegendő áram csatlakozási lehetőség van
 • asztalok (rusztikus fa), székek (fehér chiavari)
 • minden, ami az étkezéshez kell: poharak, tányérok, étkészlet, kancsók, fehér abrosz
 • a pajtához kapcsolódó felszerelt nyári konyha, a catering számára, edények, hűtők, tálaló eszközök
 • a major üzemeltetői a helyszínen laknak, így bármilyen felmerülő problémát (kell egy létra, elfelejtettünk pálinkát hozni, stb.) azonnal tudunk orvosolni.

Részletes ajánlat leírásért, szabad időpontokért emailben várjuk az érdeklődést!

Mit hoztok Ti?

Enni-, inni-, díszítenivalót, zenekart, DJ-t vagy táncosokat, Rajtatok múlik. Nem kell becsempészni a nagybácsi házi pálinkáját, vagy a nagymamák süteményeit, azt hoztok amit szeretnétek. Bográcsozás, grill sütögetés, akár családtagjaitokkal, akár catering céggel. Batyus lagzi amikor a vendégeitek hozzák az ételt-italt, vagy food truckból kiszolgált hamburger? Válasszátok ki mindenből azt, amire a legjobban vágytok, hogy esküvőtök igazán örömteli legyen számotokra és vendégeitek számára is, a hely a Tiétek.

Amit nem tartalmaz az árunk:

 • étel-ital, felszolgálás, mosogatás (viszont nincs dugódíj, konyhahasználati díj sem)
 • dekoráció, dekoráció felrakása
 • a pajta alap (egyébként szépséges) megvilágításán felüli díszfények
 • hangosítási rendszer.

Segítség kell?

Ha úgy érzitek, ez túl nagy a szabadság és túl sok feladat számotokra, vagy épp munkátok miatt nincs időtök figyelni minden apró részletre, bevált partnereink segítenek Nektek, hogy a Nagy Napra minden készen álljon. Megbízható és tapasztalt szolgáltató partnerek közül szívesen ajánlunk bármilyen témában, legyen az szakács, dekoros, fotós. Sok szolgáltató fordul meg nálunk, a legjobbakat pedig összegyűjtjük Nektek segítségül. Ajánlást legszívesebben egy személyes elbeszélgetés után teszünk, a Ti igényeitek alapján.

Ezen kívül szívesen ajánljuk továbbá Nektek (vagy cateringeseteknek) saját majorunk, illetve a környékbeli termelők alapanyagait. Kecskesajt, házi tojás, zöldségek – frissen, a majorból, vagy jó borok a közeli pincészetből.

A major ezeken kívül sok kreatív lehetőséget is kínál, ezek közül néhány ötlet:

 • Gyerekbarát esküvő – a major csapata több mint egy évtizedes gyerektáboroztatási tapasztalattal rendelkezik, szívesen vállaljuk az esküvő alatt a kicsik foglalkoztatását
 • Lovas programok – hintózás, lovas fotózás, vagy akár lányrablás
 • Szénabála – dekorációként vagy ülőalkalmatosságként
 • Dekoráció tervezése, 3D-s látványtervvel
 • Saját házi termékeink egyedi csomagolásban, köszönőajándékként vendégeiteknek

Érdekel?

Ha szeretnétek eljönni megnézni a helyszínt, kapunk mindig nyitva áll. Kis csapatunk a majorban él, így bármilyen extrém időpontban meg tudjuk mutatni a birtokot. Kérjük, azért emailben vagy telefonon jelezzétek előre az érkezést, de időzítsétek úgy ahogy Nektek kényelmes.

Várunk Titeket szeretettel!

14258307_1195808027106508_6372468598439538061_o

Marci, Gábor, Szilvi

Marci, Bari, Gábor, Bálint, Szilvi és a négy kutya