Tábor, Kirándulás

Bár tavasztól őszig a hétvégéken jellemzően esküvők töltik ki a naptárunkat, a hétköznapok elsősorban a gyerekeké. Kérjük tekintsd meg a foglaltsági naptárunkat, hogy tájékozódj a szabad időpontokról!

Táborok, osztálykirándulás

Tábort, osztálykirándulást szervezel és még keresed az ideális helyszínt? Nálunk szinte korlátlanok a lehetőségek. Kis vagy nagy létszám, sátor vagy normál szállás, akár napközis tábor is hiszen Budapest mindössze fél óra vonattal. A terület gazdái több mint egy évtizede szerveznek táborokat, így tudják mire van szükség, milyen kérdések merülhetnek fel.

Budapestről, a Nyugati pályaudvarról mindössze fél óra vonatozással érhetnek el Verőcére. A vasútállomástól ~25 perc séta az út a majorig. A lovarda feletti 10 szobás Panziónkban 4 fős, fürdőszobás szobák várják a diákokat, így a tipikus osztálylétszám egy helyen, kényelmesen elfér. Ha a 40 fő nem lenne elég, a földszinten egy 12 fős, emeletes ágyas szobával is kiegészíthető, így egy épületben akár 52-en is elférnek. A teljes területen ezen kívül három darab, 6 fős faház is található, akár a szervezők, tanárok, vagy a gyerekek számára.

Áraink sokkal kedvezőbbek. Komplett ellátással együtt, vagy anélkül, ha inkább csak bográcsozni, szalonnát sütni szeretnének. A kísérő tanárok, szervezők természetesen a vendégeink, a csoport létszámától függően.

Szállások

Szállásaink részletes leírása itt található.

Foglaltság

Kérjük minden esetben tekintsd meg a foglaltsági naptárunkat!

Programlehetőségek

Bármilyen természetközeli tábor, legyen az lovas, vagy kirándulós, megtalálja itt amit keres. Elérhető közelségben van a csodás Dunakanyar, a Börzsöny, Verőcéről számos jelzett túraútvonal indul. Városi sétára ideális helyszín a mindössze 10 km-re található Vác. A Dunakanyar gyönyörű kisvárosai (Verőce, Zebegény) a műemléki látnivalókon túl vízparti sétára csábítanak. A Nagymaros-Visegrád komppal a Fellegvár és a bobpálya is könnyen megközelíthető. Verőcéről számos jelzett turistaút indul, kisvasúttal könnyen elérhető Királyrét és Nógrád vára is.

Tánc- vagy edzőtáborok szervezéséhez ideális a nagy füves terület, a hatalmas pajta és nem utolsósorban színpadunk. Homokos és füves lovaspályánkon bármilyen sport űzhető.

Színjátszó táborban a jelmezkészítés és díszletépítés, no meg a színdarab létrehozása után a színpadra állhatnak fel a kis színészpalánták.

Az óriási szabad terület (a tábor tematikájától függetlenül) lehetőséget teremt a gyermekek mozgásigényének kielégítésére, kincskeresés, számháború, éjszakai túra, stb. szervezésére.

A tartalmas időtöltéshez azonban ki se kell lépjenek a kapunk, mert több mint évtizedes táborszervezői gyakorlatunkkal helyben is különleges programokat kínálunk. Lehetőség van lovaglásra, íjászkodásra, vagy egy egész napos lovagi tornán is megmérettetheti magát az osztály, aminek részeként az iméntiek mellett kardvívás oktatást is vállalunk.

Árajánlat

Kérjük tekintsd meg az árajánlatunkat!

Sindeon tábor

A major üzemeltetői egyben a Sindeon Egyesület képviselői is. Egyesületünk évente 4-5 alkalommal szervez lovagi kalandtáborokat; hétvégente lovagrendi edzést tartunk tagjainknak.

További információk: www.sindeon.hu

www.facebook.com/sindeontabor