Gerendaházak

Légy részese egy igazi régimódi szállás nyújtotta élménynek „Csendes”, „Táncos” és “Árnyas” nevű gerendaházunk egyikében!

Mindhárom ház mintegy 100-150 éve épült Kárpátalján, ahol falaik generációknak adták meg az otthon békés és biztonságos nyugalmát. Ezt az érzést hoztuk el házastul, mindenestül, hogy Bennetek is felidézze a nagymamánál töltött gondtalan nyarakat, hogy Ti is belekóstolhassatok a régiek életébe és oly nagyra becsült értékeibe. Három varázslatos hangulatú, felújított, mégis rusztikus faházunk autentikusan berendezett formában vár arra, hogy tovább folytassa azt, amit réges-régen Kárpátalján elkezdett.

Házaink része egy egyszerű önellátásra alkalmas, sparhelttel felszerelt kis konyha, egy fürdő, egy franciaágyas kisebb szoba és egy 4 ágyas nagyobb szoba. A meghitt hangulatot, és hidegebb napokon a házak fűtését cserépkályha biztosítja.

Ajánljuk főként családoknak, pároknak és mindazoknak, akik valami új és izgalmas szálláslehetőséget keresnek a nyüzsgő várostól messze, a megszokott szállodai szobák helyett falusias, csendes, nyugodt környezetben.

Csendes

A lankás domb legmagasabb pontján helyezkedik el a Csendes nevű gerendaházunk, melynek magasan lévő tornáca mintha kilátó lenne a Majorra. Lévén leggyakrabban nászutas lakosztályként funkcionál, talán a legromantikusabb hangulatú kisházunk; világos fa bútorok, a kisszobában csodaszép tükrös fésülködő, rózsás kárpitok. A fűtést cserépkályha és sparhelt biztosítja.

Árnyas

A három ház közül a középső a templomdomb oldalának fás-bokros részében bújik el. Alapterületileg a legnagyobb ház, így a nagyszobában kényelmesen elfért még sarok beülő is. Az Árnyas berendezése tükrözi leginkább a régi paraszti hangulatot: kékre festett tulipános láda, szívecskés szék és sarokpad, a régi disznóvágó asztal szolgál konyhapultként, és festett tányérok díszítik a falat. A meleget itt is cserépkályha és sparhelt biztosítja.

Táncos

A pajtához legközelebbi házunkat esküvő esetén a táncoslábúaknak ajánljuk, akik biztosan nem akarnak aludni amíg szól a zene a táncparketten. Esküvői szezonon kívül is az egyik legnépszerűbb házunk, ahol a fürdőszoba ablakon a lovak néznek be. Berendezése kicsit modernebb a másik kettőnél: sárga és zöld, vidám kárpitok, bonanza konyhaszekrény ad bohókás, retro hangulatot. A meleget infrapanel adja, így kényelmesen és gyorsan meleg lesz, a konyhában pedig sparhelt helyett elektromos főzőlap ad lehetőséget főzésre.