Gerendaházak

Légy részese egy igazi régimódi szállás nyújtotta élménynek „Csendes”, „Táncos” és “Árnyas” nevű gerendaházunk egyikében!

Mindhárom ház mintegy 100-150 éve épült Kárpátalján, ahol falaik generációknak adták meg az otthon békés és biztonságos nyugalmát. Ezt az érzést hoztuk el házastul, mindenestül, hogy Bennetek is felidézze a nagymamánál töltött gondtalan nyarakat, hogy Ti is belekóstolhassatok a régiek életébe és oly nagyra becsült értékeibe. Három varázslatos hangulatú, felújított, mégis rusztikus faházunk autentikusan berendezett formában vár arra, hogy tovább folytassa azt, amit réges-régen Kárpátalján elkezdett.

Házaink része egy egyszerű önellátásra alkalmas, sparhelttel felszerelt kis konyha, egy fürdő, egy franciaágyas kisebb szoba és egy 4 ágyas nagyobb szoba. A meghitt hangulatot, és hidegebb napokon a házak fűtését cserépkályha biztosítja.

Ajánljuk főként családoknak, pároknak és mindazoknak, akik valami új és izgalmas szálláslehetőséget keresnek a nyüzsgő várostól messze, a megszokott szállodai szobák helyett falusias, csendes, nyugodt környezetben.