Csapatépítő

A Lósi Majort nem csak szépsége és Budapesthez való közelsége teszi ideális helyszínné rendezvények szervezésére. Kiépült infrastruktúránknak köszönhetően csapatunk tárt karokkal vár mindennemű kezdeményezést.

A terület elszigetelt és csendes. Szomszédok, vagy hangzavar miatt felesleges aggódni, az őzekkel pedig mára már jó kapcsolatot ápolunk. Ha egy nyugodt környezettel megáldott területet keres elérhető távolságban, megtalálta!

Szállások

A főváros közelsége lehetőséget kínál egynapos rendezvények lebonyolítására is, hiszen a Nyugatiból a vonat mindössze 33 perc alatt Verőcére ér. Hosszabb program esetére többféle szálláslehetőséget kínálunk, összesen akár 70 fő részére.

További részletek a Szállások oldalunkon, ízelítőnek pár kép a szállásainkról.

Közösségi terek

A közösségi tereink tökéletesen alkalmasak konferenciák, előadások, céges összejövetelek megtartására. Wi-Fi-vel, projektorral, vetítővászonnal felszerelve várjuk Önöket.

Fogadónk tökéletesen alkalmas 30-40 fő részére, Fogadónkat esti programok részére csak pultossal adjuk, kérjük erre kérjen egyedi árajánlatot. További információt itt talál a Fogadóról.

A Pajta a nagyobb léptékű rendezvényeknek ideális, viszont csak a szezonunk alatt ajánljuk.  A Pajta önmagában nem vehető ki csak teljes birtok kizárólagosságával vehető igénybe. További információt itt talál a Pajtáról.

A Panziót kivevők számára a Panzió árába beletartozik az előtere is, amely 30 főig tökéletes közösségi programokra.

Programok

Amennyiben szeretnének közösségépítő programokat, azokat is szívesen szervezünk Önök számára, a tanya jellegéből adódóan ezek szórakozatóak és jól összehozzák a csapatot.

Étel / ital

40 főig kapacitás függvényében vállaljuk előre egyeztett menük elkészítését is. A különböző speciális diétáknak is tudunk alternatívát nyújtani.

Fogadónkban nem árusítunk! Amennyiben érdekli Önöket, különböző italcsomagok összeállítását vállaljuk. Kérje ajánlatunkat!

Foglaltság

A foglaltsági naptárunkból tájékozódhatnak a szabad időpontokról!

Foglaltság

Keressen meg, és kérje ajánlatunkat! A terület sokszínűsége révén könnyedén szinte bármilyen igényre szabható, a felmerülő problémák megoldásában pedig örömmel segítünk.

info@losimajor.hu