Csapatépítő

A Lósi Majort nem csak szépsége és Budapesthez való közelsége teszi ideális helyszínné rendezvények szervezésére. Kiépült infrastruktúránknak köszönhetően csapatunk tárt karokkal vár mindennemű kezdeményezést. Ha egy nyugodt környezettel megáldott területet keres elérhető távolságban, megtalálta!

Szállások

A főváros közelsége lehetőséget kínál egynapos rendezvények lebonyolítására is, hiszen a Nyugatiból a vonat mindössze 33 perc alatt Verőcére ér. Hosszabb program esetére többféle szálláslehetőséget kínálunk, összesen akár 70 fő részére.

További részletek a Szállások oldalunkon, ízelítőnek pár kép a szállásainkról.

Közösségi terek

A közösségi tereink tökéletesen alkalmasak konferenciák, előadások, céges összejövetelek megtartására. Wi-Fi-vel, projektorral, vetítővászonnal felszerelve várjuk Önöket.

Fogadónk tökéletesen alkalmas ~30 fő részére, Fogadónkat esti programok részére csak pultossal adjuk, kérjük erre kérjen egyedi árajánlatot. További információt itt talál a Fogadóról.

A Pajta a nagyobb léptékű rendezvényeknek ideális, viszont csak a szezonunk alatt használható (április közepétől október közepéig).  A Pajta önmagában nem vehető ki csak teljes birtok kizárólagosságával vehető igénybe. További információt itt talál a Pajtáról.

A Panziót kivevők számára a Panzió árába beletartozik az előtere is, amely 30 főig tökéletes közösségi programokra.

Programok

Amennyiben szeretnének közösségépítő programokat, azokat is szívesen szervezünk Önök számára, a tanya jellegéből adódóan ezek szórakozatóak és jól összehozzák a csapatot.

Étel / ital

30 főig kapacitás függvényében vállaljuk előre egyeztett menük elkészítését is. A különböző speciális diétáknak is tudunk alternatívát nyújtani.

Fogadónkban nem árusítunk! Amennyiben érdekli Önöket, különböző italcsomagok összeállítását vállaljuk. Kérje ajánlatunkat!

Foglaltság

A foglaltsági naptárunkból tájékozódhatnak a szabad időpontokról!

Foglaltság

Keressen meg, és kérje ajánlatunkat! A terület sokszínűsége révén könnyedén szinte bármilyen igényre szabható, a felmerülő problémák megoldásában pedig örömmel segítünk.

info@losimajor.hu