Áraink

A Lósi Major mint rendezvényhelyszín elsősorban esküvők, céges csapatépítők, osztálykirándulások, baráti-családi társaságok összejövetelének helyszíne, de lehetőséget kínálunk azoknak is, akik kettesben, vagy kisebb társasággal töltenének időt majorunkban.

A foglaltsági naptárunkból tájékozódhatnak az aktuális szabad dátumokról. 

Egy év a majorban

Amikor beköszönt a tavasz és vele a jó idő, megkezdődik a majorban az esküvőszezon. Április végétől egészen október közepéig a hétvégék programját esküvő előtt álló párok tervezgetik 1,5 – 2 évre előre. A foglaltsági naptárból is látható, hogy jó előre le kell lefoglalni egy hétvégét nálunk: és hogy ez megvalósulhasson, ezeket a hétvégéket (péntek és szombat estéket) nekik tartjuk fenn.

Manapság egyre népszerűbb az esküvőket hétköznapra szervezni, főleg a nyári szabadságok és az iskolai szünet alatt. A főszezonban (május közepétől szeptember közepéig) a hétköznapokat így szintén nagyobb rendezvényeknek tartjuk fenn, melyből heti egyet vállalunk a hétvégi esküvők mellett. A fennmaradó egy-két nap pedig épphogy elegendő arra, hogy lenyírjuk a füvet, és rendezzük a mindig aktuális tanyasi teendőket, így vendégeket sajnos nem tudunk fogadni.

Az ősz a kirándulások időszaka. Csodaszép színekbe borul a Börzsöny, és indulhat a túrázás. Kisebb-nagyobb baráti, családi vagy céges társaságokat várunk. Pajtánk ilyenkor “tanyasi” álcát ölt, alig felismerhető benne a rendezvény helyszín, fát aprítunk, asztalos munkákat végzünk benne, vagy épp a lovaknak szánt szénabálákat tartjuk a nagy tető alatt.

Télen sem áll meg az élet, a gerendaházak cserépkályhái csak úgy ontják a meleget, és bár az időjárás kiszámíthatatlan, gyakran havas nálunk a táj, szánkózásra csábítva a gyerekeket. A meleg fogadóban forralt bort, teát iszogatva lehet élvezni a havas túra után a pihenést.

A kora tavasz pedig a kisállatok időszaka: március elején születnek a bárányok, kecskék, és megindul a fejés, sajtkészítés. Céges csapatépítő vagy baráti társaság, a saját magatok által készített sajtnak, és a kisállatok simogatásának senki nem tud ellenállni.

Családoknak

Nem feledkeztünk meg természetesen a családokról sem, és egy-két főre is biztosítunk előnyös ajánlatokat. Célunk, hogy mindenki a számára legmegfelelőbb módon pillanthasson bele kis majorunk életébe, így többféle lehetőséget kínálunk az eltérő igényekhez alakított árakon.

Szállás áraink:

Az ár tartalma: ágynemű (heti váltás), törölköző, konyhasarok használata, szabad barangolás, állatsimogatás majorunk területén, tábortűz lehetősége. Az ár továbbá magában foglalja a víz- és áramfogyasztást, az udvar használatát, a végtakarítást. Kérlek tekintsék át a házirendünket! Az itt tartózkódásuk alatt a szállások tisztaságáról Önöknek kell gondoskodnia. Szobáinkban kényelmesen elfér a baba utazóágya (babaágyat a készlet erejéig mi is biztosítunk).

Gerendaházaink


Gerendaházainkkal főként családos vendégeink kedvében szeretnénk járni, ezért az ittalvók számától független áron kínáljuk az otthon kényelmét. További képeket a kisházakról, itt talál!

20.000 Ft / kisház / éj
6 fő / ház (Árnyas 7-főre bővíthető)

Kisebb társaságoknak (4-19 fő) javasoljuk a kisházak bérlését!

Panzió

A Panziónkat elsősorban 20 főtől 40 főig ajánljuk. A Panzió bérlése mind a 10 szobára vonatkozik – kisebb létszám esetén így kényelmesebb, nagyobb létszám esetén gazdaságosabb. Az előtér tökéletesen alkalmas esti társasozásra, partira, előadásokra, konferenciákra. Wi-Fivel, projektorral és vetítővászonnal felszerelt.
Itt találhat képeket a Panzió szobáiról és előteréről.

Egy éjszakára: 150.000 Ft
Két éjszakáról 120.000 Ft / éj

Ebbe beleértendő a szállások fűtése is időjárástól függően.

Teljes birtok kizárólagossága esetén kérjük kérjen egyedi árajánlatot!

Közösségi terek

Fogadónk tökéletesen alkalmas 30-40 fő részére, Fogadónkat esti programok részére csak pultossal adjuk, kérjük erre kérjen egyedi árajánlatot.

A Pajta a nagyobb léptékű rendezvényeknek ideális, viszont csak a szezonunk alatt ajánljuk.  A Pajta önmagában nem vehető ki csak teljes birtok kizárólagosságával vehető igénybe.

A Panziót kivevők számára a Panzió árába beletartozik az előtere is, amely 30 főig tökéletes közösségi programokra.

Étel áraink:

Kisebb csoportok részére (max. 40 főig) kapacitás- függvényében vállalunk főzést. Éttermet nem üzemeltetünk. Kérjük amennyiben étkezést igényelnének, tájékozódjanak előre! Minden esetben egyedi árajánlatot adunk az előre egyeztetett menüre.

Az ételekbe előszeretettel használjuk saját kecskesajtjainkat, a tyúkjaink tojását, a veteményes zöldségeit, persze szezontól függően. Nem szeretjük az éhes vendégeket, így nálunk jó vidéki módra nem éttermi fejadagokkal készülünk, hanem az egész társaságnak bőséges tálakkal, amikből mindenki jól lakhat.

Átlagos áraink a következőek:

Reggeli:
A következőket tartalmazza: pékáru, házi lekvár, zöldség-tál, rántotta/tükörtojás, házi kecskesajt-tál (áprilistól szeptemberig), tea/limonádé, kávé.
1.500 Ft/fő

Ebéd:
Egy leves, illetve egy főfogást tartalmaz.
3.000 Ft/fő

Vacsora:
Egy főtételt illetve desszertet tartalmaz.
3.000 Ft/fő

A Fogadónkban nem árusítunk italokat!
Amennyiben ez érdekli Önöket, ital csomag összeállítását vállaljuk.

Osztálykirándulások / Gyerektáborok

Ezen rendezvényeket támogatandó kedvezményes árral dolgozunk, kérjük tekintse meg az árajánlatunkat!

Áraink tájékoztató jellegűek, kérjük, hogy pontos, személyre szabott árajánlat érdekében minden esetben vegyék fel velünk a kapcsolatot!

info@losimajor.hu